Vacants d'ocupació de Mercadona a Madrid capital

Vacants d'ocupació de Mercadona a Madrid capital

10 de gener de 2018

Hi ha llocs disponibles per formar part de l'equip de treballadors de Mercadona en les botigues de Madrid capital amb l'objectiu de cobrir les necessitats de Personal de Supermercat per a tots els llocs.

Oferta d'ocupació Mercadona a Madrid capital

El treballador a Mercadona és un actiu molt valuós. Mercadona té com a objectiu disposar d'una plantilla compromesa amb l'excel·lència i el servei, altament motivada i alineada amb la visió de la companyia per aconseguir els objectius del projecte comú. El que avui és Mercadona és el resultat de les idees i l'esforç de tots: un equip replet de Talent.


Per cobrir la necessitat de treballadors de Mercadona per a les botigues de Madrid, precisem d'empleats a Mercadona amb els següents requisits:

Vacants per a personal de supermercat amb els següents requisits:

Jornada completa:

Candidats amb estudis mínims d'Educació Secundària Obligatòria (ESO). Disponibilitat per treballar de dilluns a dissabte en jornada setmanal de 40 hores i orientació pel servei al client.

  • Jornada de 40 hores setmanals de 1.297 € bruts / mes amb progressió salarial.

Jornada parcial de cap de setmana:

Candidats que preferiblement estiguin cursant carrera universitària, que vulguin i puguin compaginar estudis i treball. Disponibilitat per treballar divendres i dissabtes (jornada de 15 h/setmanals) o dilluns, divendres i dissabtes (jornada de 20 h/setmanals).

  • Jornada de 15 hores setmanals de 487 € bruts / mes amb progressió salarial
  • Jornada de 20 hores setmanals de 649 € bruts / mes amb progressió salarial

Personal de manteniment de botiga:

Candidats amb estudis de FPI, FPII, Grau mitjà o Grau superior d'electricitat/ electrònica/electromecànica/mecànica, coneixements en instal·lacions elèctriques. Disponibilitat per treballar de dilluns a dissabtes en jornada setmanal de 40 hores, en torn de matí. Disponibilitat per desplaçar-se durant 7 setmanes al centre de formació a València.

  • Jornada de 40 hores setmanals de 1.297 € bruts / mes amb progressió salarial.


Condicions laborals a Mercadona

Mercadona ofereix un contracte fix des del primer dia.

La companyia s'encarrega de la formació de les seves treballadores i treballadors en tots els llocs de les seccions de Fruiteria, Peixateria, Carnisseria, Xarcuteria, Forn, Perfumeria, Caixes, Reposició, Neteja i Manteniment de botiga.

Més informació sobre les Condicions laborals a Mercadona. 

Les persones interessades en les diferents propostes d'ocupació de Mercadona a Madrid capital poden presentar les sol·licituds d'ocupació a la nostra web, apartat  "Ocupació"  i registrar el seu Currículum.