Vacants d'ocupació de Mercadona a Fuente el Saz i El Casar

Vacants d'ocupació de Mercadona a Fuente el Saz i El Casar

12 de març de 2018

Hi ha llocs disponibles per formar part de l'equip de treballadors de Mercadona a les botigues de Fuente el Saz i El Casar amb l'objectiu de cobrir les necessitats de campanya de personal de supermercat per a tots els llocs.

Oferta d'ocupació Mercadona a Fuente el Saz i El Casar

Per cobrir la necessitat de treballadors de Mercadona per a campanya a les botigues de Fuente el Saz i El Casar, precisem d'empleats en Mercadona.

Vacants per a personal de supermercat amb els següents requisits:

Candidats amb estudis mínims d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) i disponibilitat per treballar de dilluns a dissabte durant períodes vacacionals.

Per cobrir la necessitat de llocs temporals per a botigues de Mercadona, hi ha vacants d'ocupació per treballar a Mercadona en diferents localitats. Inscriu-te en les ofertes d'ocupació de Mercadona del teu interès:

Condicions laborals a Mercadona

Mercadona ofereix per a aquestes vacants:

  • Contracte temporal.
  • Jornada Completa i Jornada Parcial.
  • Salari de 1.312 € bruts/mes per a jornada completa (part proporcional per a jornada parcial).

La companyia s'encarrega de la formació de les seves treballadores i treballadors en tots els llocs de les seccions de Fruiteria, Peixateria, Carnisseria, Xarcuteria, Forn, Perfumeria, Neteja, Servei a domicili, Caixes i Reposició.

Més informació sobre les Condicions laborals a Mercadona.

Les persones interessades en les diferents propostes d'ocupació de Mercadona a Fuente el Saz i El Casar poden presentar les sol·licituds d'ocupació a la nostra web, apartat "Ocupació”  i registrar el seu Currículum.