Cafè Americà Hacendado de Mercadona

UCC Coffee Spain trasllada la línia de producció del Cafè Americà de Mercadona del Japó a Logronyo

15 de gener de 2021
  • El producte és una manera senzilla i pràctica de prendre’s un cafè de filtre de tipus americà sense la necessitat de cafetera.
  • La companyia fa sessions de coinnovació amb els clients aficionats al cafè, que en gaudeixen del gust i del ritual de preparació.
  • El Proveïdor Totaler inverteix més de 250.000 € amb el doble objectiu de minimitzar l'impacte mediambiental i millorar el servei al client.

UCC Coffee Spain, Proveïdor Totaler de Mercadona especialitzat en cafè molt i cafè en gra, trasllada la línia de producció del Cafè Americà de la marca Hacendado del Japó a Logronyo (La Rioja). El fabricant inverteix més de 250.000 € en aquest canvi, amb el doble objectiu de minimitzar l'impacte mediambiental i millorar el servei a "El Cap" (client), ja que guanya en proximitat i gestió logística.

El producte, disponible a totes les botigues de la companyia (tret de les Canàries, on no hi ha hàbit de consum), és una manera senzilla i pràctica de prendre’s un cafè de filtre de tipus americà sense la necessitat de cafetera.

Roberto Vilanova, especialista en cafè en gra i cafè molt de Mercadona, destaca: "Des de la implantació d'aquest peculiar cafè, la companyia ha mantingut sessions de coinnovació amb els clients aficionats a aquesta beguda, que gaudeixen descobrint-ne el gust i el ritual de preparació, ja que en només tres minuts tenen a punt un cafè americà exquisit. Està pensat per assaborir-lo al moment."

Cafè Americà Hacendado al lineal de MercadonaCafè Americà Hacendado al lineal de Mercadona.

Cafè Americà Hacendado de MercadonaCafè Americà Hacendado de Mercadona.

Logo EActiVat