Part de l’assortiment disponible a Mercadona

Torna l'assortiment dolç de Mercadona per a les festes de Pasqua

30 de març de 2023
  • Entre l'assortiment, que la companyia té disponible fins a mitjans d'abril a les més de 1.600 botigues ubicades a Espanya i Portugal, destaquen la bossa de xocolates assortides, els ous amb confits i el conill de xocolata.
  • Sis proveïdors diferents són els encarregats d'elaborar tot l'assortiment d'aquesta campanya, per a la qual s'han emprat més de 550 tones de xocolata.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ofereix de nou el seu assortiment ja tradicional de xocolates de Pasqua perquè "El Cap" (client) pugui trobar els seus dolços favorits i celebrar aquestes festes. Els dolços, que es componen de diferents xocolates amb formes i mides variades, estaran disponibles fins a mitjans d'abril a les més de 1.600 botigues que la companyia té a Espanya i Portugal.

Per a l'elaboració d'aquesta campanya, en què han col·laborat sis proveïdors diferents, s'han emprat més de 550 tones de xocolata.

Entre l'assortiment de Pasqua de Mercadona hi ha el conill de xocolata amb llet, els ous de xocolata blanca i xocolata amb llet amb confits de colors a l’interior, i la bossa de xocolates assortides.

Assortiment tradicional de dolços de Pasqua disponible a MercadonaAssortiment tradicional de dolços de Pasqua disponible a Mercadona.

Part de l’assortiment disponible a MercadonaPart de l’assortiment disponible a Mercadona.