Assortiment de dolços de Pasqua, disponibles a Mercadona

Torna a Mercadona l'assortiment de xocolates per a les festes de Pasqua amb millores i novetats

08 de abril de 2022
  • La companyia incorpora més de 14 xocolates diferents, de formes i mides variades, que estaran disponibles de manera exclusiva a les més de 1.600 botigues fins que s’acabin les festes.
  • Una àmplia gamma perquè "El Cap" pugui trobar els seus dolços favorits i celebrar aquestes festes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ja disposa de l’assortiment de xocolates de Pasqua perquè "El Cap" (client) pugui trobar els seus dolços favorits i celebrar aquestes festes. En total, més de 14 xocolates diferents, de formes i mides variades, estaran disponibles de manera exclusiva a les més de 1.600 botigues fins que s’acabin les festes.

Des de finals del mes de març passat, el client ja pot trobar les figures tradicionals de xocolata amb llet en forma de pilotes, conill o pollet, o preparades en un assortiment variat, així com els ous amb sorpresa o farcits de xocolatines de colors.

Entre les novetats, destaca la gallina de Pasqua, elaborada amb un 70 % de xocolata negra, els ous d'avellana, una ouera amb ous de mousse de xocolata amb llet i dues figures en forma de conill, una de xocolata amb llet i l'altra de xocolata blanca.

Entre les millores, hi ha els ous Choc, que inclouen dues unitats més que l'any anterior, i les piruletes de xocolata, en què s’ha reduït la mida del suport per fer-les més manejables.  

Assortiment de dolços de Pasqua, disponibles a MercadonaAssortiment de dolços de Pasqua, disponibles a Mercadona.