Les varietats de quefir natural i de coco Hacendado

Quefir natural i de coco de Mercadona amb totes les propietats probiòtiques per tornar a la rutina

16 de setembre de 2022
  • Aquestes begudes són la millor solució per a qui busca gaudir d’un producte sense sucres afegits i 0 % matèria grassa o per a qui prefereix una beguda vegetal sense llet ni derivats d'origen animal.
  • El Proveïdor Totaler Productes del Moianès és el responsable d'elaborar aquests productes a les seves instal·lacions de Moià (Barcelona).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ofereix als "Caps" (clients) quefir natural 0 % matèria grassa i quefir de coco Hacendado per satisfer la demanda dels qui busquen les propietats probiòtiques d'aquest producte de maneres diferents.

El quefir natural 0 % matèria grassa de Mercadona és una solució sense sucres afegits, desnatada, líquida, fàcil i ràpida de consumir sola o com a base per fer batuts amb fruites i cereals. Pel que fa al quefir de coco de Mercadona, és la primera solució vegetal bevible que ofereix Mercadona, endolcida amb atzavara, i especialment indicada per a vegans i vegetarians, apta per als intolerants a la lactosa i al·lèrgics a la proteïna de la llet.

Aquestes varietats de quefir natural i de coco les elabora el Proveïdor Totaler Productes del Moianès a les seves instal·lacions de Moià (Barcelona).

Les varietats de quefir natural i de coco HacendadoLes varietats de quefir natural i de coco Hacendado.