Pedro, trabajador de la Pescadería de Mercadona en una tienda de Gandia

Pedro, treballador de Mercadona a la Peixateria, explica la seva història

26 de setembre de 2018
  • Pedro Duque és peixater a Mercadona des de fa més de 20 anys i explica en aquest vídeo com treballa a Mercadona.

Vídeo en castellà

Pedro Duque és treballador de Mercadona des de fa més de 20 anys; és peixater en una de les botigues de Gandia (València).

Pedro, que actualment té 57 anys, explica que abans era mecànic i que, quan va entrar a treballar a Mercadona, va descobrir que el que més li agradava era el tracte amb el client.

També explica que, en aquell moment, va rebre formació de peixater i que avui és ell qui forma altres peixaters; li agrada molt ensenyar un ofici com li van ensenyar a ell.

Pedro explica que la Peixateria de Mercadona ha evolucionat moltíssim d’ençà que va començar a treballar a Mercadona. Ara se sap més de peix a Mercadona i, d'altra banda, també s'han fet moltes coses per millorar, tant de cara als clients com als treballadors. Explica que el peix de Mercadona és acabat de portar, té menys de 24 hores, fet que en garanteix el 100 % de frescor.

Pedro destaca que Mercadona li ha ofert estabilitat, seguretat en si mateix, formació i un ofici que li agrada i de què se sent orgullós.

Mercadona vol destacar la implicació de Pedro i la passió que posa en la seva feina, com la resta dels treballadors i treballadores de Mercadona, sempre orientats a l'excel·lència en el servei.

Condicions laborals de Mercadona

El Treballador a Mercadona ha d'estar satisfet perquè és qui, al seu torn, satisfà  els nostres clients. És per això que la plantilla és molt important per Mercadona.

Les condicions laborals de Mercadona són conegudes per oferir una ocupació estable i de qualitat amb contractes fixos i salaris que superen la mitjana del sector.

El Model de Recursos Humans de Mercadona promou valors com ara la formació, la promoció interna o l'equitat, entre d'altres. Per això, ha estat reconegut per l’Organització Internacional del Treball (OIT) de les Nacions Unides. Mercadona és la primera empresa del sector de la distribució en el rànquing Merco Talento i en l'enquesta d’Adecco "Empreses més felices per treballar-hi".

Les últimes ofertes de feina de Mercadona es poden consultar a l'apartat Ocupació del web.