Ampolla d'oli d'oliva verge extra Hacendado Nova Campanya

Nou oli de Mercadona d'edició limitada: Oli d'oliva verge extra Hacendado Nova Campanya

14 de desembre de 2017
  • En aquesta nova edició de l'Oli Nova Campanya Hacendado, de producció limitada per tractar-se d'una selecció dels primers olis d'oliva verge extra de novembre, es comercialitzaran 600.000 ampolles en els supermercats de la cadena.
  • Aquest oli de Mercadona ja està disponible en totes les botigues de la cadena. 

Oleoestepa, societat cooperativa productora i comercialitzadora d'oli d'oliva verge extra amb seu en el municipi sevillà d'Estepa, llança una nova edició de l'Oli de Mercadona oliva verge extra Hacendado Nova Campanya, de producció limitada per ser un producte elaborat a partir dels primers olis verge extra de la campanya. En aquesta edició es comercialitzaran 600.000 ampolles.

La nova edició de l'Oli Hacendado Nova Campanya és un coupage d'olis d'oliva verge extra procedents de les varietats mançanenca, hojiblanca i arbequina, fruit d'un acurat procés de selecció dels primers olis produïts en el mes de novembre de 2017. Es tracta d'un oli de gran qualitat amb un perfil sensorial de fruitat intens amb intensitats lleugeres d'amarg i picant. A partir d'avui està disponible en tots els supermercats de Mercadona.

Oleoestepa, cooperativa que compta amb 17 almàsseres associades situades a les províncies de Còrdova i Sevilla, agrupant a més de 5.000 agricultors amb més de 52.000 hectàrees d’olivar, envasa des d'agost de 2015 l'oli d'oliva verge extra Gran Selecció Cooperativa Hacendado. Es tracta d'un coupage dissenyat per a la cadena de supermercats i que es comercialitza en els establiments de Mercadona en envàs de cristall de 750 ml.

Proveïdors especialistes d’oli d'oliva per a Mercadona

Mercadona compta amb una important xarxa de proveïdors especialistes en oli d'oliva. Així, a la cooperativa sevillana Oleoestepa se sumen Acesur, que subministra a la companyia des de la seva planta de Vilches (Jaén); Maeva, que envasa per a la cadena de supermercats en les seves instal·lacions d'Escúzar (Granada); Dcoop, a través de la seva filial industrial Mercaóleo a Antequera (Màlaga); Olivar de Segura, amb seu en el municipi de Puente de Génave (Jaén); Sovena, que compta amb instal·lacions a Brenes (Sevilla) i Andújar (Jaén), també ha fet el pas convertint-se en proveïdor especialista formant part d'aquest clúster industrial olier; Borges, amb planta a Tàrrega (Lleida) i Aceites de las Heras, situada a Utiel (València).

Document en castellà:

Botella de aceite de oliva virgen extra Hacendado Nueva Campaña

Oli d'oliva de Mercadona 100% nacional

Des de fa anys, Mercadona manté el compromís d’utilitzar, sempre que sigui viable, matèria primera d'origen nacional. Un clar exemple és el de l'oli d'oliva Hacendado, 100% d'origen espanyol tal com ho ha acreditat l'organisme independent Neoris en un recent estudi i així s'indica en l'etiquetatge.

Mercadona col·labora estretament amb més de 500 proveïdors especialistes per poder satisfer les necessitats de “El Cap”, com internament denomina al client. Gràcies a això, en l'últim any ha aconseguit introduir en els seus lineals més de 300 productes amb més frescor, més locals i més especialitzats que, en definitiva, satisfacin les expectatives dels consumidors. Gràcies a aquest treball conjunt, la companyia disposa d'un assortiment eficaç que, independentment de qui fabriqui cada producte, respon als seus elevats nivells d'exigència.