Sèrum en oli Curl Perfect disponible a la Perfumeria de Mercadona

Neocos Laboratorios inverteix mig milió d'euros en una nova línia per elaborar la gamma Curl de Mercadona

06 de juliol de 2022
  • La gamma és apta per seguir el mètode ja que es compon de productes elaborats sense alcohols assecants, sulfats ni silicones, i més de la meitat dels seus envasos estan fabricats amb plàstic reciclat.
  • El Proveïdor Totaler elabora aquests productes a les seves instal·lacions d’Algemesí (València) per a les més de 1.600 botigues que la companyia té ubicades a Espanya i Portugal.

Neocos Laboratorios, Proveïdor Totaler de Mercadona especialitzat en cosmètica capil·lar, inverteix més de mig milió d'euros a implantar i adaptar una nova línia de producció per elaborar la gamma Curl de Mercadona. Aquests productes, que s’elaboren sense alcohols assecants, sulfats ni silicones, són aptes per seguir el mètode curly, una rutina capil·lar que es basa en la hidratació, la nutrició i el respecte natural dels cabells per potenciar-ne la brillantor natural i els rínxols o les ones. El resultat és una cabellera més hidratada, definida i amb menys encrespament.

Neocos Laboratorios, responsable d'elaborar la gamma Curl de Mercadona a les seves instal·lacions d’Algemesí (València) per a les més de 1.600 botigues que la companyia té situades a Espanya i Portugal, presenta més de la meitat de la gamma en envasos fabricats amb plàstic reciclat.

En concret, aquesta línia de cura capil·lar es compon de xampú, màscara amb esbandida, leave-in (màscara sense esbandida), gel activador de rínxols i sèrum en oli. Tots aquests productes estan disponibles a la Perfumeria de Mercadona sota el nom de Curl Perfect.

Màxima qualitat al millor preu

El 1993 Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una màxima qualitat al millor preu, sempre per aquest ordre, i no canviaven de cost constantment. Durant tots aquests anys, no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una oportunitat clara per poder continuar oferint a "El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

Tot això es du a terme a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar, així, a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

Assortiment Curl MercadonaAssortiment Curl Mercadona.

Imatge capçalera: Sèrum en oli Curl Perfect de Mercadona.