#EActiVat: 6 mesos. 5.000 empreses. Que segueixi la reactivació

Més de 5.000 empreses s'adhereixen a #EActiVat per l'acceleració econòmica en només sis mesos

16 de setembre de 2020
  • Es compleix mig any de l'inici del moviment #AixòNOhadePARAR, que es va engegar dies després de la declaració de l'estat d'alarma, amb l'objectiu de reconèixer l'esforç de les empreses i els treballadors que van continuar la seva activitat perquè la roda de l'economia no s’aturés.
  • El 24 de maig, #EActiVat va agafar el relleu a #AixòNOhadePARAR en la desescalada per reconèixer l'esforç d'empreses, empresaris i empresàries, treballadors i autònoms en la recuperació econòmica, i donar visibilitat a les seves idees i fets.

Avui es compleixen sis mesos des que el 16 de març del 2020 va néixer #AixòNOhadePARAR, la plataforma que durant el confinament va unir els qui treballaven per garantir els subministraments essencials malgrat les grans dificultats i que els va animar a no aturar-se. Des d'aquest moviment, s'encoratjava totes les empreses, emprenedors i autònoms que no podien treballar o obrir el negoci a continuar actius, inspirant-los amb casos d'èxit reals que s’esdevenien en aquell moment perquè també innovessin, reinventessin el seu negoci o es readaptessin a la nova situació. Com a resultat, van ser 3.000 les empreses que es van adherir a #AixòNOhadePARAR, que se sumen a les més de 2.000 que s'han adherit a #EActiVat des del 24 de maig fins avui. En total, són 5.000 les empreses que donen suport a aquestes iniciatives.

Tots dos projectes -#AixòNOhadePARAR durant l'estat d'alarma i #EActiVat des de la desescalada- han tingut dos objectius comuns: accelerar i activar la nostra economia per superar les conseqüències socials i econòmiques de l'impacte que la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 ha generat en l’estructura empresarial i industrial, i reconèixer i posar en valor públicament totes les empreses, empresaris i treballadors que, amb el seu exemple, aconsegueixen que la roda de la nostra economia no s'aturi.

Així, s'hi han sumat empreses de tots els sectors i dimensions d’arreu de la geografia nacional. També s'hi han adherit organismes econòmics importants del nostre país, com ara cambres de comerç i organitzacions empresarials, així com federacions, confederacions i associacions.

#EActiVat té una plataforma (www.eactivate.com) que destaca diàriament casos d'empreses que demostren amb fets com ajuden la societat. A més, inclou seccions que han tingut una gran acollida entre el públic, com diàlegs entre empresaris, consells, informes gràfics, estudis d'actualitat i un ampli contingut de valor tant per al petit emprenedor com per a grans empresaris i empresàries. La iniciativa posa èmfasi en les palanques d'activació més grans: la digitalització, la sostenibilitat, l'ocupabilitat, les infraestructures, la productivitat i la reinvenció.

Des que va començar la campanya de comunicació ara fa sis mesos, s'han generat més de 80 milions d'impactes en televisions nacionals, en què s’han mostrat un total de 315 casos d'empreses en reconeixement del seu esforç i que podien inspirar els altres. Les iniciatives han aparegut en més de 1.200 notícies en mitjans de comunicació, s'han elaborat més de 1.400 continguts d'interès i les diferents seccions del lloc web s’han vist en més d'un milió i mig d'ocasions. Actualment, la iniciativa té més d’11.000 seguidors en xarxes socials, fet que ha permès que els continguts hagin arribat a més de 7,5 milions d'usuaris.

En paraules de Paula Llop, coordinadora del projecte: “Tant #AixòNOhadePARAR durant el confinament com ara #EActiVat són dues iniciatives que han ajudat que milers d'empreses, emprenedors i professionals hagin tingut un reconeixement del seu esforç. Cada dia visibilitzem els qui reaccionen ràpidament, innovant o readaptant la seva empresa o negoci, o formant-se i actualitzant-se, perquè creiem que aquests exemples poden ser inspiradors per als altres. I com hem repetit des del començament, no es tracta únicament de no parar, sinó d'accelerar. No és el moment de posar-se límits. Per això, ens seguirem centrant en la importància d'impulsar l'activitat econòmica, i seguirem actius i units per un objectiu comú: aconseguir la recuperació econòmica al més aviat possible."

Vídeo en castellà

Perquè no és el moment de parar, sinó d’accelerar.

No és el moment de posar-nos límits.

www.eactivate.com

Logo EActiVat