Precision System6, la nova fulla d'afaitar de Deliplus sense plàstic a l'envàs

Mercadona ven més de 900 maquinetes d'afaitar de sis fulles Precision System6 al dia

23 de agost de 2021
  • El seu disseny s'ha desenvolupat per a satisfer la necessitat dels "Caps" que s'afaiten cada dia i busquen una arranada perfecta i sense irritacions.
  • La banda lubricant aporta vitamina E i àloe per a una afaitada més còmoda.
  • La gamma Precision System de Deliplus no conté plàstic a l'envàs.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, presenta a tota la cadena la seva nova maquineta d'afaitar de sis fulles Precision System6, de la qual ja n’està venent més de 900 unitats diàries.

Les seves sis fulles i el capçal basculant i pivotant permeten arranar al màxim i la fulla de precisió posterior facilita l'afaitada de les zones difícils, com sota el nas o les patilles. A més, la banda lubricant aporta vitamina E i àloe per facilitar l'afaitada.

Precision System6 està pensada especialment per a satisfer la necessitat dels “Caps” que s’afaiten cada dia i busquen una arranada perfecta i sense irritacions. Pensant en el medi ambient, les maquinetes Precision System6 de Deliplus no contenen plàstic a l'envàs.

Mercadona ven les noves fulles d'afaitar Precision System6 de Deliplus Les noves maquinetes de sis fulles Precision System6 de Deliplus, al lineal de Mercadona.