Assortiment de Ciders al lineal de Mercadona

Mercadona ven més de 30.000 unitats al dia del nou assortiment de Ciders

10 de juliol de 2020
  • Les diferents varietats d'aquest producte s'han desenvolupat a través de la col·laboració conjunta amb "El Cap" (client).
  • La beguda es pot trobar en les varietats de poma, maduixa/llima, mora i mango/maracujà.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha superat les 30.000 unitats venudes al dia del nou assortiment de Ciders a les més de 1.600 botigues. La beguda, anomenada Cider Will Panther de Mercadona, s'ofereix en la varietat clàssica de poma i amb altres gustos, com ara maduixa/llima, mora i mango/maracujà.

L'assortiment de Ciders de Mercadona, que es compon de Cider Will Panther Apple, Strawberry/Lime, Blackberry i Mango & Passion fruit, s'ha desenvolupat a través de la col·laboració conjunta amb "El Cap" (client) i ha permès, a més, innovar amb la incorporació d'un gust inèdit: el de mango/maracujà o fruita de la passió.

Les quatre varietats de Ciders les elabora el Proveïdor Totaler Font Salem i estan disponibles a tots els supermercats de la cadena des de principis del mes de juliol. Es poden adquirir per unitats o en paquet de 12 ampolletes de 330 ml.

Assortiment de Ciders al lineal de MercadonaAssortiment de Ciders al lineal de Mercadona.

Logo EActiVat