Exfoliant Corporal Mineral Seesee disponible a la secció Perfumeria de Mercadona

Mercadona ven més de 1.600 unitats al dia del seu exfoliant corporal elaborat amb sals minerals del mar Mort

16 de juny de 2020
  • Es tracta d'un producte per a la cura corporal, que es caracteritza principalment perquè suavitza la pell, la hidrata i en neteja impureses, i perquè està enriquit amb múltiples olis essencials i naturals, com el d'argània o el d'ametlles dolces, entre d'altres.
  • El Proveïdor Totaler Minus 417 fabrica aquest producte amb minerals d'aquest mar, balneari natural conegut mundialment pels seus beneficis múltiples per a la pell.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ven més de 1.600 unitats al dia de l'Exfoliant Corporal Mineral Seesee, que fabrica el Proveïdor Totaler Minus 417 amb sals minerals del mar Mort, balneari natural conegut mundialment pels seus beneficis múltiples per a la pell.

El producte Exfoliant Corporal Mineral Seesee de Mercadona, disponible a tota la cadena, es caracteritza principalment perquè neteja impureses de la pell, la hidrata i la suavitza, n’enforteix la protecció natural i en millora la capacitat de retenir aigua. En la seva composició, a més de contenir sals minerals del mar Mort, ingredient clau del seu èxit, aquest exfoliant està enriquit amb múltiples olis essencials i naturals, com el d'ametlles dolces, el de llavor de raïm i de sèsam, el d'argània i el del fruit del roser caní, i amb vitamina E, un antioxidant molt potent per a combatre els radicals lliures.

Coneix més detalls sobre les propietats de l’exfoliant mineral i aprèn a utilitzar-lo per a obtenir els millors resultats.

Exfoliant Corporal Mineral Seesee disponible a la secció Perfumeria de MercadonaExfoliant Corporal Mineral Seesee disponible a la secció Perfumeria de Mercadona.

Logo EActiVat