Les noves patates ondulades gust formatge de Mercadona

Mercadona ven més d’11.000 bosses diàries de les seves noves patates ondulades gust formatge

31 de juliol de 2020
  • Presents a totes les botigues de la península, les illes Balears, Ceuta i Melilla des del mes de juny passat.
  • Es tracta d'un aperitiu ideal per a combinar-lo amb refrescos, cervesa i vi negre, i que ha rebut una valoració molt alta en les sessions que la companyia fa als seus centres de coinnovació amb els "Caps" (clients).
  • El Proveïdor Totaler PepsiCo produeix aquest aperitiu per a la cadena de supermercats a Burgos (Castella i Lleó).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha ampliat l'oferta d'aperitius per a "El Cap" (client) amb les noves Patates Ondulades gust Formatge. Presents a tots els supermercats de la península, les illes Balears, Ceuta i Melilla des del mes de juny passat, registren unes vendes de més d’11.000 bosses diàries.

Pel seu tall extraondulat i un gust intens de formatge curat, han recollit molt bones valoracions com a aperitiu a les sessions que la companyia fa als centres de coinnovació amb els "Caps" i han resultat ser una combinació ideal per a refrescos, cervesa o vi negre.

La multinacional nord-americana PepsiCo és el Proveïdor Totaler d'aquest producte, que s'elabora en format de 150 grams al centre que la companyia té a Burgos (Castella i Lleó).

Les noves patates ondulades gust formatge al lineal de MercadonaLes noves Patates Ondulades gust Formatge al lineal de Mercadona.

Logo EActiVat