Diferents varietats de bastonets de pa, al lineal d’una botiga Mercadona a València

Mercadona ven 65.000 paquets al dia de bastonets de pa

04 de setembre de 2020
  • La varietat amb llavors és la preferida dels "Caps" (clients), amb més de la meitat de les vendes, seguida de la de formatge.
  • Les diferents varietats de snacks de pa fets al forn les elabora el Proveïdor Totaler Anitin a les seves instal·lacions de Carlet (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ven 65.000 paquets diaris de bastonets de pa, snacks fets al forn, en les seves diferents varietats. Els preferits dels "Caps" (clients) són els de la varietat amb llavors, de la qual se’n venen 33.388 paquets a tota la cadena de supermercats, seguits dels de formatge.

Els bastonets de pa són un aliment tradicional propi de la Comunitat Valenciana, on es coneixen amb el nom de rosquilletes. De mica en mica, s'han estès a la resta d'Espanya, on es denominen de manera diferent segons la zona: snacks, palitos o bastonets de pa.

Elaborats pel Proveïdor Totaler Anitin a les seves instal·lacions de Carlet (València), la companyia n’ofereix varietats diferents disponibles a tota la cadena, com els bastonets amb llavors o els bastonets amb formatge, i també en disposa amb fruita seca, cereals i espelta. En algunes botigues de la Comunitat Valenciana, el client també hi pot trobar especialitats com les anomenades Rosquilletas Horno, fruit del compromís de la companyia per adaptar-se als gustos i hàbits de la zona.

Diferents varietats de bastonets de pa, al lineal d’una botiga Mercadona a ValènciaDiferents varietats de bastonets de pa, al lineal d’una botiga Mercadona a València.

Logo EActiVat