Els Nuggets de gall dindi sense gluten i sense lactosa, disponibles a Mercadona

Mercadona ven 5.000 bosses al dia de Nuggets de gall dindi sense gluten i sense lactosa

09 de abril de 2021
  • Aquest producte congelat, que es pot preparar a la paella, a la fregidora i al forn, és ideal com a entrant o plat principal de dinars i sopars.
  • El Proveïdor Totaler Fripozo és el proveïdor especialista responsable d’elaborar aquest producte al seu centre de Las Torres de Cotillas (Múrcia).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ven més de 5.000 bosses al dia de Nuggets de gall dindi sense gluten i sense lactosa Hacendado. Aquest producte, que està a disposició dels "Caps" (clients) a tota la cadena, és ideal com a entrant o plat principal de dinars i sopars.

El producte, que es pot preparar a la paella, a la fregidora i també al forn, l’elabora el Proveïdor Totaler Fripozo al seu centre de Las Torres de Cotillas (Múrcia).

Cada any, Mercadona suma productes nous a la llista de productes sense gluten Hacendado. Actualment, ofereix més de 1.300 solucions convenientment envasades i identificades a l’etiquetatge per garantir la màxima satisfacció als clients celíacs. La companyia també té en compte altres al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, com a la lactosa. És per això que treballa diàriament en la millora de l'assortiment i la identificació de productes sense al·lergògens.

Els Nuggets de gall dindi sense gluten i sense lactosa, disponibles a MercadonaEls Nuggets de gall dindi sense gluten i sense lactosa, disponibles a Mercadona.

Logo EActiVat