Gamma de tovalloletes netejadores per a la llar al lineal de Mercadona

Mercadona ven 28.000 unitats de tovalloletes netejadores per a la llar i n’amplia la gamma

03 de juliol de 2020
  • La companyia incorpora a l’assortiment les Tovalloletes Multiusos, que netegen en profunditat qualsevol tipus de superfície sense necessitat d'esbandir.
  • El Proveïdor Totaler Ubesol produeix les set referències que componen l'assortiment de tovalloletes netejadores per a la llar.

 

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reforça l'assortiment de tovalloletes especialitzades en la neteja de la llar i ven 28.000 unitats al dia d'aquesta gamma de productes.

Aquest assortiment de tovalloletes per a la neteja de la llar de Mercadona es compon de sis referències destinades a ser utilitzades en zones i elements concrets de la llar: cuina, banys, vidres i miralls, mobles, cuir i terres. A aquestes referències, s'hi han incorporat les Tovalloletes Multiusos de Mercadona, que netegen qualsevol tipus de superfície sense necessitat d'esbandir i que estaran disponibles als més de 1.600 supermercats de la cadena al llarg del mes de juliol.

Aquesta novetat sorgeix de les aportacions realitzades als centres de coinnovació que la companyia té a diferents punts del país per nombrosos clients, que demanaven tovalloletes per poder netejar qualsevol superfície, independentment del material amb què estigui elaborada.

Totes aquestes referències que componen l'assortiment de tovalloletes netejadores per a la llar les fabrica sota la marca Bosque Verde el Proveïdor Totaler Ubesol S.L., a Atzeneta d'Albaida (València).

Gamma de tovalloletes netejadores per a la llar al lineal de MercadonaGamma de tovalloletes netejadores per a la llar al lineal de Mercadona.

Logo EActiVat