El Hair Mist Perfumador Capil·lar Deliplus, al lineal de Perfumeria de Mercadona

Mercadona ven 2.000 perfumadors capil·lars Deliplus al dia

26 de agost de 2020
  • Es tracta d'un vaporitzador per combatre la mala olor dels cabells causada pel fum del tabac, la cuina, les olors del carrer, els ambients tancats o la suor.
  • El Proveïdor Totaler Rofersam produeix aquest Hair Mist, que perfuma i hidrata els cabells, al seu centre de les Franqueses del Vallès (Barcelona).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ven més de 2.000 perfumadors capil·lars Hair Mist al dia. Aquest producte es ruixa sobre els cabells -no sobre el cuir cabellut- a una distància de 10-20 cm, per combatre’n la mala olor causada pel fum del tabac, la cuina, les olors del carrer, els ambients tancats o la suor. Gràcies al seu format de 50 ml és ideal per a dur-lo a la bossa i aportar una olor de net que dura hores. Es pot fer servir tant sobre els cabells humits com eixuts, tantes vegades com es vulgui, en tot tipus de cabells.

Entre els seus components destaca el D-pantenol (provitamina B5), que aporta hidratació i nutrició intensa de llarga durada a la cabellera, sense embrutar ni aixafar els cabells. L'envàs és mediambientalment sostenible i s’ha de reciclar retirant-ne la pipeta i l'etiqueta abans de llençar-lo al contenidor groc. La capsa de cartró que el conté s’ha de dipositar al contenidor blau. L'empresa Rofersam és el Proveïdor Totaler d'aquest producte, que respon a una demanda de "El Cap" (client) i que s'elabora al seu centre de les Franqueses del Vallès (Barcelona).

El Hair Mist Perfumador Capil·lar Deliplus, al lineal de Perfumeria de MercadonaEl Hair Mist Perfumador Capil·lar Deliplus, al lineal de Perfumeria de Mercadona.

Logo EActiVat