Assortiment de llaminadures i xocolates per a Halloween de Mercadona

Mercadona renova l'assortiment de llaminadures i xocolates per a Halloween

22 de octubre de 2021
  • La companyia incorpora als lineals la Cistella Halloween i un Assortiment de llaminadures totalment nou, perquè els "Caps" de totes les edats puguin celebrar dolçament aquesta festa.
  • Vira Brands (Martorell, Barcelona), King Regal (Oliva, València), Cantalou (França), Mondelez (Regne Unit) i Artesans del Sucre (Romania) són els proveïdors especialistes responsables d'elaborar l'assortiment destinat a aquestes festes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ja disposa de l’assortiment de Halloween d'Hacendado amb noves incorporacions perquè aquest any "El Cap" (client) pugui celebrar aquesta festa a casa seva.

Com a novetats, s'incorporen als lineals la Cistella i l'Assortiment de llaminadures de Halloween de Mercadona, que inclou uns ulls de llaminadura terrorífics i minibossetes de llaminadures.

Una altra novetat és la Terrina Cadbury, que inclou un assortiment de bombons farcits. Aquests assortiments se sumen al tradicional d'anys anteriors, com les Broquetes de llaminadures, l'Assortiment de xocolata, les Piruletes de xocolata i les figures en forma de Carabassa i de Catrina de xocolata.

Aquesta gamma de productes l’elaboren proveïdors especialistes com Vira Brands (Martorell, Barcelona), King Regal (Oliva, València), Cantalou (França), Mondelez (Regne Unit) i Artesans del Sucre (Romania).

Assortiment de Halloween, al lineal de MercadonaAssortiment de Halloween, al lineal de Mercadona.