Defensas, Jalea Real & Própolis i QuinApetit, al lineal de Mercadona

Mercadona renova l’assortiment de complements alimentaris de gelea reial per a adults i nens

08 de gener de 2021
  • La companyia reforça la qualitat de productes destinats a enfortir el sistema immunitari, com Jalea Real & Própolis, per a adults, i Defensas, especialment indicat per a nens. Com a novetat, també s'incorpora l'estimulant de la gana infantil QuinApetit.
  • El Proveïdor Totaler Pridaho–Farma elabora aquests productes en capses de 12 sticks al seu centre de Madrid.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha renovat l’assortiment de complements alimentaris de gelea reial fresca de Deliplus amb la seva nova formulació en productes per reforçar el sistema immunitari d’adults i nens, com Jalea Real & Própolis i Defensas, i incorpora com a novetat l'estimulant de la gana infantil QuinApetit.

Aquesta millora al lineal de complements alimentaris es porta a terme després d'un procés de coinnovació fet al centre que la companyia té ubicat a Mislata (València), amb la col·laboració dels "Caps" (clients), arran del qual s’han detectat noves necessitats o bé s’han suprimit sucres i s’ha incrementat la concentració d'actius en els productes per reforçar el sistema immunitari. A més, dins del compromís de la companyia per reduir l'ús de plàstic, se substitueixen les ampolles fetes amb aquest material per sticks d'alumini i s'elimina el precinte.

L’empresa Pridaho–Farma és el Proveïdor Totaler d'aquests productes, que elabora al centre de la companyia a Madrid, en un format de capses de 12 sticks d'alumini.

Defensas, Jalea Real & Própolis i QuinApetit, al lineal de MercadonaDefensas, Jalea Real & Própolis i QuinApetit, al lineal de Mercadona.

Logo EActiVat