Varietats diferents de patés d'Hacendado disponibles a Mercadona

Mercadona renova la recepta dels seus patés i n’incorpora noves varietats

23 de maig de 2022
  • Sense al·lergògens ni additius, incorporen obertura fàcil, tapa per cobrir-los un cop oberts i un nou disseny d'envasos més visual.
  • Els Proveïdors Totaler que elaboren aquests productes són Frigoríficas del Louro, S.A. - Grupo Coren (O Porriño, Pontevedra), Industrias Cárnicas Navarrés, S.A. (Lumbier, Navarra) i Gourmet Cazorla (Linares, Jaén).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reforça la qualitat dels seus patés i cremes per untar d’Hacendado renovant-ne la recepta i ampliant-ne les varietats. Ja estan disponibles a tota la cadena els renovats patés de tonyina, ibèric, gust intens, light i suau, a més de les noves cremes per untar de gall dindi, pollastre i pernil dolç, i el paté de gust picant.

Lliures de gluten, de lactosa i sense potenciadors de gust. Incorporen obertura fàcil, tapa per cobrir-los un cop oberts i un nou disseny d'envasos més visual.

Els Proveïdors Totaler Frigoríficas del Louro, S.A. - Grupo Coren (O Porriño, Pontevedra), Industrias Cárnicas Navarrés, S.A. (Lumbier, Navarra) i Gourmet Cazorla (Linares, Jaén) elaboren aquests patés i cremes per untar de Mercadona en les seves varietats diferents.

Màxima qualitat al millor preu

El 1993 Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una màxima qualitat al millor preu, sempre per aquest ordre, i no canviaven de cost constantment. Durant tots aquests anys, no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una oportunitat clara per poder continuar oferint a "El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

Tot això es du a terme a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar, així, a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

Varietats diferents de patés d'Hacendado disponibles a Mercadona

Varietats diferents de patés d'Hacendado disponibles a Mercadona.