Patates amb allioli disponibles a Mercadona

Mercadona renova la recepta de les seves patates amb allioli per fer-la més casolana

17 de agost de 2022
  • La companyia aposta per un gust i una textura més casolans, amb menys additius, i incorpora una nova salsa d'allioli i julivert.
  • El Proveïdor Totaler Nueva Cocina Mediterránea elabora aquest producte a les seves instal·lacions ubicades a Alcantarilla (Múrcia).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, renova la recepta de les seves patates amb allioli de la marca Hacendado. La companyia aposta per un gust i una textura més casolans, amb menys additius i amb una nova salsa d'allioli i julivert a l’interior.

Aquest canvi, que està disponible per a “El Cap" (client) des de finals de juliol a les més de 1.600 botigues que la companyia té a Espanya, l’elabora el Proveïdor Totaler Nueva Cocina Mediterránea a les seves instal·lacions situades a Alcantarilla (Múrcia). Aquest proveïdor ha generat 18 nous llocs de treball, estables i de qualitat, després d'incrementar la capacitat productiva per la millora.

Màxima qualitat al millor preu

El 1993 Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una màxima qualitat al millor preu, sempre per aquest ordre, i no canviaven de cost constantment. Durant tots aquests anys, no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una oportunitat clara per poder continuar oferint a "El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

Tot això es du a terme a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar, així, a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

Patates amb allioli disponibles a MercadonaPatates amb allioli de Mercadona.