Les noves Ensalades Russa, Americana i de Cranc, i les Patates amb Allioli de Mercadona

Mercadona renova la recepta de les seves Ensalades i de les Patates amb Allioli

20 de setembre de 2021
  • Els canvis donen un gust més casolà a aquests plats. En el cas de l'Ensalada Russa, s'ofereix en format de 500 grams, a més de l'habitual de 250 grams.
  • Els Proveïdors Totaler Productos Naturales de la Vega de Lodosa (Navarra) i Nueva Cocina Mediterránea d’Alcantarilla (Múrcia) elaboren aquests productes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha renovat la recepta de les Ensalades Russa, Americana i de Cranc, i de les Patates amb Allioli d'Hacendado per donar-los un gust encara més casolà.

L'Ensalada Russa de Mercadona, que ara té també un nou format de 500 grams, a més de l'habitual de 250 grams, l’elabora el Proveïdor Totaler Nueva Cocina Mediterránea a les seves instal·lacions d'Alcantarilla (Múrcia), mentre que les altres varietats les prepara Productos Naturales de la Vega a les seves instal·lacions de Lodosa (Navarra).

Qualitat Total al millor preu

El 1993 Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una Qualitat Total al millor preu, sempre per aquest ordre, i no canviaven de cost constantment. Durant tots aquests anys, no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una oportunitat clara per poder seguir oferint a "El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

Tot això es du a terme a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar, així, a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

Les noves Ensalades Russa, Americana i de Cranc, i les Patates amb Allioli de MercadonaLes noves Ensalades Russa, Americana i de Cranc, i les Patates amb Allioli de Mercadona.