Beguda de soja amb gust de vainilla Hacendado 0 % sucre disponible a Mercadona

Mercadona renova la recepta de la seva beguda de soja amb gust de vainilla i n’elimina els sucres

19 de gener de 2023
  • A més, potencia el gust de la vainilla, font de vitamines B12, B2 i D.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, renova la recepta de la seva beguda de soja amb gust de vainilla Hacendado després d'escoltar els clients i n’elimina sucres afegits per a un cistell equilibrat. També potencia el gust de la vainilla, font de vitamines B12, B2 i D.

La beguda de soja amb gust de vainilla Hacendado es consumeix tant sola com barrejada amb cafè o cacau. Millorada des de mitjans de l’any passat, està disponible sota la marca Hacendado a les més de 1.600 botigues que la companyia té situades a Espanya i Portugal.

Màxima qualitat al millor preu

El 1993 Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una màxima qualitat al millor preu, sempre per aquest ordre, i no canviaven de cost constantment. Durant tots aquests anys, no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una oportunitat clara per poder continuar oferint a "El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

Tot això es du a terme a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar, així, a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

Beguda de soja amb gust de vainilla Hacendado 0 % sucre disponible a MercadonaBeguda de soja amb gust de vainilla Hacendado 0 % sucre disponible a Mercadona.