Aspiradors nasals infantils amb recanvis i sèrum fisiològic de Deliplus

Mercadona renova la imatge dels aspiradors nasals per a nadons

30 de novembre de 2020
  • La cadena incorpora també un nou sèrum fisiològic per a netejar els ulls, el nas i les orelles, i també per a rentar ferides i per a fer-lo servir en aerosols, destinat a lactants, nens i adults, amb qualitat farma.
  • Al dia, els "Caps" (clients) adquireixen 815 aspiradors nasals, 1.150 blísters amb recanvis i 2.780 capses de sèrum fisiològic.
  • Els Proveïdors Totaler Hippo Baby Care (Alacant) i Unither Espace Industriel Nord (França) elaboren aquests productes de puericultura.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, renova la imatge dels aspiradors nasals per a nadons de Deliplus, ideals per a alleujar-los de la congestió que els causen els refredats propis de l’hivern, i en ven 815 unitats al dia a tota la cadena. Aquest producte, que fabrica Hippo Baby Care (Alacant), es compon d’un aspirador i de dues puntes amb esponja de polietilè a l’interior, en una presentació renovada. Els recanvis s'adquireixen en blísters de 10 unitats, dels quals se’n venen 1.150 al dia a tota la cadena.

La companyia també ha incorporat als lineals un nou sèrum fisiològic per a lactants, nens i adults de Deliplus destinat a netejar els ulls, el nas i les orelles, i també a rentar ferides i a fer-lo servir en aerosols. Amb aquesta solució, que elabora el Proveïdor Totaler Unither Espace Industriel Nord (França), satisfà les necessitats manifestades pels "Caps" (clients) i en ven 2.780 capses de 30 ampolles al dia.

Aspiradors nasals infantils amb recanvis i sèrum fisiològic de DeliplusAspiradors nasals infantils amb recanvis i sèrum fisiològic de Deliplus.

Logo EActiVat