Nova fórmula dels ambientadors de Mercadona

Mercadona renova la fórmula dels seus ambientadors de varetes i incorpora una nova fragància

08 de setembre de 2021
  • La companyia prolonga la durada de l'aroma i en redissenya l’envàs, de manera que redueix un 65 % de plàstic.
  • La fragància Fruita Tropical, disponible ja a tota la cadena, se suma a les de Gerd, Bambú i Jasmine.
  • El Proveïdor Totaler Francisco Aragón elabora aquests productes a les seves instal·lacions de Molina de Segura (Regió de Múrcia).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha renovat la fórmula de tots els seus ambientadors de varetes, gràcies a la col·laboració dels clients, amb els quals ha mantingut més de 80 sessions de coinnovació per conèixer-ne els gustos i l’ús que fan del producte. Entre les millores, destaca que es prolonga la durada del perfum i es redissenya completament l'envàs amb àmplies novetats, com la reducció d'un 65 % de plàstic. Això suposa una millora mediambiental i també d'ús, ja que ara el client pot veure quant perfum queda. A més, ara les varetes són més fàcils de separar.

La companyia ofereix quatre tipus de fragàncies diferents: Gerd, Bambú, Jasmine i, com a última novetat ja disponible a tota la cadena, Fruita Tropical. Totes elles les elabora el Proveïdor Totaler Francisco Aragón a Molina de Segura (Regió de Múrcia).

Qualitat Total al millor preu

El 1993 Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una Qualitat Total al millor preu, sempre per aquest ordre, i no canviaven de cost constantment. Durant tots aquests anys, no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una oportunitat clara per poder seguir oferint a "El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

Tot això es du a terme a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar, així, a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

Fragància Fruita Tropical, Gerd, Bambú i Jasmine, disponibles al lineal de MercadonaAmbientadors de varetes a Mercadona.

Mercadona redissenya l’envàs dels seus ambientadors de varetes Ambientador Fruita Tropical al lineal de Mercadona.