El Salmó fumat d’Hacendado, al lineal de Mercadona

Mercadona reforça la qualitat del Salmó fumat

26 de novembre de 2021
  • Unificar el gruix del tall per millorar la textura i el gust són alguns dels canvis que s'han aplicat segons les preferències dels "Caps" (clients) per a aquest producte que ara és de la marca Hacendado.
  • El Proveïdor Totaler Ubago Group Mare assorteix Mercadona d'aquest producte, amb salmó del mar del Nord, des de les seves instal·lacions a Màlaga i Cadis (Andalusia).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha reforçat la qualitat del Salmó fumat Hacendado, del qual n’arriba a vendre més de 100.000 paquets al dia. Ara el tall té un gruix més uniforme que millora la textura i el gust, segons les preferències dels "Caps" (clients) per a aquest producte que actualment és de la marca Hacendado.

El salmó és una font excel·lent de proteïna d'alta qualitat, de vitamines i de minerals. És ric en àcids omega-3, que ajuden a millorar la memòria i que, combinats amb les vitamines A i D, cuiden el nostre sistema nerviós i frenen els símptomes de l'envelliment.

Des de les seves instal·lacions a Màlaga i Cadis (Andalusia), el Proveïdor Totaler Ubago Group Mare assorteix Mercadona d'aquest producte, amb salmó del mar del Nord que procedeix de ports de Noruega, Dinamarca o Escòcia (el Regne Unit).

Qualitat Total al millor preu

El 1993 Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una Qualitat Total al millor preu, sempre per aquest ordre, i no canviaven de cost constantment. Durant tots aquests anys, no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una oportunitat clara per poder seguir oferint a "El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

Tot això es du a terme a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar, així, a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

El Salmó fumat d’Hacendado, al lineal de MercadonaEl Salmó fumat d’Hacendado, al lineal de Mercadona.