Formatgets de Mercadona

Mercadona reforça la qualitat dels seus formatgets en porcions

02 de novembre de 2021
  • La companyia ha millorat la recepta d'aquestes referències per aportar-los més cremositat i gust, i n’ha reduït els conservants.
  • Els Proveïdors Totaler Grupo Fromageries Bel i Quesería Menorquina són els encarregats d'elaborar aquests productes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha reforçat la qualitat dels formatgets en porcions de la marca Hacendado gràcies a la millora en la recepta que els fa més cremosos i saborosos, alhora que n'ha disminuït la quantitat de conservants.

Els "Caps", com la companyia anomena internament els clients, poden trobar al mural de fred de la xarcuteria les tres referències disponibles: els formatgets normals, que es venen en format de 24 unitats, els formatgets light, amb un 37 % menys de greix, i els formatgets sense lactosa, que s'incorporen a l'assortiment per donar solució a les persones intolerants a la lactosa.

El Proveïdor Totaler Grupo Fromageries Bel és l'encarregat d'elaborar els formatgets light i sense lactosa, mentre que els formatgets normals els fabrica el Proveïdor Totaler Quesería Menorquina, mostra del compromís adquirit per Mercadona de treballar conjuntament amb proveïdors especialistes en cada producte.

Qualitat Total al millor preu

El 1993 Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una Qualitat Total al millor preu, sempre per aquest ordre, i no canviaven de cost constantment. Durant tots aquests anys, no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una oportunitat clara per poder seguir oferint a "El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

Tot això es du a terme a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar, així, a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

Formatgets en porcions de MercadonaFormatgets en porcions de Mercadona.