Els Potets de Fruites, en un supermercat de Mercadona

Mercadona reforça la qualitat dels Potets de Fruites Hacendado

12 de novembre de 2021
  • La companyia n’amplia les varietats i en renova la recepta per fer-los encara més naturals, sense midó ni sucs a partir de concentrats.
  • El Proveïdor Totaler Alimentación y Nutrición Familiar elabora aquest producte a les seves instal·lacions de Carlet (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha reforçat la qualitat dels Potets de Fruites Hacendado per fer-los encara més naturals, sense midó ni sucs a partir de concentrats. A més, incorporen una tapa que en facilita la  conservació un cop oberts.

Els Potets de Fruites de Mercadona els elabora el Proveïdor Totaler Alimentación y Nutrición Familiar a les seves instal·lacions de Carlet (València) i s'ofereixen en les varietats següents: Duo de fruites; Cinc fruites; Quatre fruites amb civada; Plàtan, taronja i galeta, i Còctel tropical, a les quals suma la de Pera i poma.

Qualitat Total al millor preu

El 1993 Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una Qualitat Total al millor preu, sempre per aquest ordre, i no canviaven de cost constantment. Durant tots aquests anys, no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una oportunitat clara per poder seguir oferint a "El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

Tot això es du a terme a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar, així, a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

Els Potets de Fruites, en un supermercat de MercadonaEls Potets de Fruites, en un supermercat de Mercadona.