Varietats diferents de Coquetes d'arròs i de blat de moro de Mercadona

Mercadona reforça la qualitat de les Coquetes d'arròs i de blat de moro amb xocolata

24 de gener de 2022
  • El nou bany homogeni a les coquetes de xocolata enriqueix el gust de cada mos d’aquest producte que suma més de 125.000 unitats venudes al dia entre totes les seves varietats.
  • El Proveïdor Totaler Cerealto Siro elabora aquest producte a les seves instal·lacions de Venta de Baños (Palència).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ofereix als "Caps" (clients) les seves Coquetes d'arròs i de blat de moro d'Hacendado i ha reforçat la qualitat de les d'arròs en les seves varietats de xocolata negra, xocolata amb llet i xocolata blanca i iogurt, així com de les de blat de moro amb xocolata negra d'Hacendado, amb un nou bany homogeni que enriqueix el gust de cada mos.

Aquest producte, del qual se’n venen més de 125.000 unitats al dia entre totes les seves varietats i és perfecte per picar entre hores o com a piscolabis amb un format còmode per emportar-se, l’elabora el Proveïdor Totaler Cerealto Siro a les seves instal·lacions de Venta de Baños (Palència).

Màxima qualitat al millor preu

El 1993 Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una màxima qualitat al millor preu, sempre per aquest ordre, i no canviaven de cost constantment. Durant tots aquests anys, no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una oportunitat clara per poder seguir oferint a "El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

Tot això es du a terme a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar, així, a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

Varietats diferents de Coquetes d'arròs i de blat de moro de MercadonaVarietats diferents de Coquetes d'arròs i de blat de moro de Mercadona.