Les càpsules monodosi de diferents varietats, al lineal de Mercadona

Mercadona reforça la qualitat de les càpsules per a màquina de cafè

15 de octubre de 2021
  • Les varietats renovades han estat Classic, Descafeïnat, Forte, Extraforte i Latte, disponibles a tota la cadena, i Galão, a Portugal.
  • L'empresa Cocatech és el Proveïdor Totaler que elabora aquest producte a les seves instal·lacions de Nájera (La Rioja).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reforça la qualitat de les càpsules monodosi d'Hacendado per donar al cafè més cos, gust i aroma, a banda de més crema, com ho prefereixen els "Caps" (clients).

Les varietats renovades han estat Classic, Descafeïnat, Forte, Extraforte i Latte, disponibles a tota la cadena, i Galão, a Portugal. L'empresa Cocatech és el Proveïdor Totaler d'aquest producte, des del seu centre a Nájera (La Rioja), que ofereix en capses de 16 unitats.

Qualitat Total al millor preu

El 1993 Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una Qualitat Total al millor preu, sempre per aquest ordre, i no canviaven de cost constantment. Durant tots aquests anys, no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una oportunitat clara per poder seguir oferint a "El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

Tot això es du a terme a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar, així, a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

Les càpsules monodosi de diferents varietats, al lineal de MercadonaLes càpsules monodosi de diferents varietats, al lineal de Mercadona.