Detergent Colònia hipoal·lergogen Bosque Verde disponible a Mercadona

Mercadona reformula el seu detergent Colònia per fer-lo hipoal·lergogen i mantenir-ne el perfum

17 de gener de 2023
  • Així mateix, se’n reforça l’eficàcia per fer front a les taques i perquè tingui una aroma més duradora, fresca i intensa.
  • El Proveïdor Totaler responsable d’elaborar aquest producte és Inquiba a les seves instal·lacions ubicades a Guareña (Badajoz).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online,  reformula el seu detergent Colònia Bosque Verde tradicional després d'escoltar els seus clients i l’adapta a un d’hipoal·lergogen amb perfum, apte per a tot tipus de pells, incloent-hi les atòpiques, sensibles o amb al·lèrgies. Així mateix, en reforça l’eficàcia de rentada per fer front a les taques i potenciar la blancor, i perquè tingui una aroma més duradora, fresca i intensa.

Inquiba és el Proveïdor Totaler responsable d'elaborar aquest detergent, apte per a roba blanca i de color, a les seves instal·lacions situades a Guareña (Badajoz). El producte, millorat des del mes de setembre passat, està disponible sota la marca Bosque Verde a les més de 1.600 botigues que la companyia té ubicades a Espanya i Portugal.

Màxima qualitat al millor preu

El 1993 Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una màxima qualitat al millor preu, sempre per aquest ordre, i no canviaven de cost constantment. Durant tots aquests anys, no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una oportunitat clara per poder continuar oferint a "El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

Tot això es du a terme a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar, així, a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

Detergent hipoal·lergogen disponible a MercadonaDetergent Colònia hipoal·lergogen Bosque Verde disponible a Mercadona.