Les infusions fredes de Pinya Colada, Fruites Vermelles i Roibos i Mango, disponibles a Mercadona

Mercadona reforça la qualitat i amplia l'assortiment d'infusions fredes amb gustos renovats

16 de juny de 2021
  • La infusió de Roibos i Mango entra com a novetat als lineals i les de Fruites Vermelles i Pinya Colada presenten una nova combinació d'ingredients.
  • Es poden prendre submergint la bosseta en un got d'aigua durant vuit o deu minuts, afegint-hi glaçons si es vol.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reforça la qualitat i incorpora nous gustos a l’assortiment d'infusions fredes d’Hacendado. Es tracta de les noves propostes de Roibos i Mango, a més de la combinació renovada d'ingredients de la de Fruites Vermelles i la de Pinya Colada, cadascuna de les quals registra unes vendes de 3.000 paquets de 20 bossetes al dia.

La infusió de Pinya Colada, inspirada en el gust d’aquesta beguda, és una combinació aromàtica de poma, te verd, roibos, fulla d'estèvia, pinya i coco, més intens i dolç gràcies a l’estèvia. En el cas de la infusió de Fruites Vermelles, es combina de manera magistral l’hibisc, l’arònia, la poma, la grosella negra, la pruna, el gerd i la maduixa. La infusió freda de Roibos i Mango uneix aquests ingredients amb la poma i la fulla d’estèvia.

Aquestes infusions fredes d’Hacendado es poden prendre submergint la bosseta en un got d'aigua freda durant vuit o deu minuts, afegint-hi glaçons si es vol. També es poden preparar en calent, deixant reposar la bosseta en aigua bullent entre cinc i vuit minuts.

Qualitat contundent a preus imbatibles

El 1993, Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'haver observat i constatat que els productes que més es venien eren els que tenien una qualitat contundent a un preu imbatible, sempre per aquest ordre, i no canviaven de preu constantment. Durant tots aquests anys, no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una oportunitat clara per poder seguir oferint a "El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

Tot això es du a terme a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar, així, a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

Les infusions fredes de Pinya Colada, Fruites Vermelles i Roibos i Mango, disponibles a MercadonaLes infusions fredes de Fruites Vermelles, Roibos i Mango, i Pinya Colada d’Hacendado.