Dàtils sense pinyol de la marca Hacendado

Mercadona reforça la qualitat dels dàtils sense pinyol per fer-los més naturals

04 de juny de 2021
  • La companyia elimina l'oli, la glucosa i els conservants d'aquest snack saludable, que es caracteritza per ser una font de fibra i energia.
  • El Proveïdor Totaler Importaco Casa Pons prepara aquest producte a les seves instal·lacions de Beniparrell (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha reformulat la composició dels dàtils sense pinyol de la marca Hacendado per fer-los més naturals. Ha eliminat l'oli, la glucosa i els conservants de la llista d'ingredients, de manera que reforça la qualitat d'aquest snack saludable, que es caracteritza per ser una font de fibra i energia. A més, s'ha incorporat un sistema de tancament a l'envàs per millorar la conservació de l'aliment.

Aquest fruit, que s'utilitza tant com a aperitiu per a picar entre hores, com a substitut del sucre i per a plats de tota mena com ara amanides, el prepara el Proveïdor Totaler Importaco Casa Pons a les seves instal·lacions de Beniparrell (València).

Qualitat contundent a preus imbatibles

El 1993, Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'haver observat i constatat que els productes que més es venien eren els que tenien una qualitat contundent a un preu imbatible, sempre per aquest ordre, i no canviaven de preu constantment. Durant tots aquests anys, no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una oportunitat clara per poder seguir oferint a "El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

Tot això a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar, així, a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

Dàtils sense pinyol de la marca Hacendado en un supermercat de MercadonaDàtils sense pinyol de la marca Hacendado en un supermercat de Mercadona.

Dàtils sense pinyol de la marca HacendadoDàtils sense pinyol de la marca Hacendado.