Olives Hacendado que han reforçat la seva qualitat

Mercadona reforça la qualitat de les seves olives

15 de juliol de 2022
  • El farciment de les olives amb pebrot i amb jalapeños té nova recepta, i l'oliva negra sense pinyol és més saborosa, gran i de color més intens. A més, seguint també el gust dels "Caps" (clients), les olives Chupadedos estrenen format en llauna per poder-les portar a tot arreu.
  • Els Proveïdors Totaler com La Española (Alcoi, Alacant), Olispania (Los Rojales, Múrcia), Aceitunas Guadalquivir (Morón de la Frontera, Sevilla) i Dcoop (Antequera, Màlaga), entre altres, n’elaboren les diferents varietats.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reforça la qualitat de les olives Hacendado, seguint els gustos dels “Caps” (clients). Concretament, s'ha renovat la recepta del farciment de les olives amb pebrot i les de jalapeños; l'oliva negra sense pinyol és més saborosa, gran i de color més intens, i les olives Chupadedos estrenen format en llauna per poder-les portar a tot arreu.

Les diferents varietats d'olives de Mercadona les elaboren els Proveïdors Totaler La Española (Alcoi, Alacant), Olispania (Los Rojales, Múrcia), Aceitunas Guadalquivir (Morón de la Frontera, Sevilla) i Dcoop (Antequera, Màlaga).

Màxima qualitat al millor preu

El 1993 Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una màxima qualitat al millor preu, sempre per aquest ordre, i no canviaven de cost constantment. Durant tots aquests anys, no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una oportunitat clara per poder continuar oferint a "El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

Tot això es du a terme a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar, així, a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

Olives Hacendado que han reforçat la seva qualitatOlives Hacendado que han reforçat la seva qualitat.