Llauna de mandonguilles de pollastre al lineal de Mercadona

Mercadona reforça la qualitat de les seves mandonguilles en salsa i de pollastre

04 de maig de 2022
  • La nova recepta les fa més lleugeres, adaptades al gust dels "Caps" (clients), fins a situar-ne les vendes en 11.000 llaunes al dia de mandonguilles en salsa i en més de 8.000 de les de pollastre.
  • El Proveïdor Totaler Industrias Frigoríficas del Louro elabora aquests productes a les seves instal·lacions d'O Porriño (Pontevedra).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reforça la qualitat de les seves mandonguilles de pollastre i mandonguilles en salsa Hacendado, amb una nova recepta més lleugera, adaptada al gust dels "Caps" (clients).

Les mandonguilles en salsa de Mercadona, de les quals se’n venen més d’11.000 llaunes al dia i que s'elaboren amb tomàquet natural, i les mandonguilles de pollastre de Mercadona, de les quals se’n venen més de 8.000 llaunes al dia i que sorprenen pel seu gust intens, les elabora el Proveïdor Totaler Industrias Frigoríficas del Louro a les seves instal·lacions d'O Porriño (Pontevedra).

Màxima qualitat al millor preu

El 1993 Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una màxima qualitat al millor preu, sempre per aquest ordre, i no canviaven de cost constantment. Durant tots aquests anys, no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una oportunitat clara per poder continuar oferint a "El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

Tot això es du a terme a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar, així, a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

Llauna de mandonguilles en salsa al lineal de MercadonaLlauna de mandonguilles en salsa al lineal de Mercadona.

Llauna de mandonguilles de pollastre al lineal de MercadonaLlauna de mandonguilles de pollastre al lineal de Mercadona.