Nova recepta de l'empanada de tonyina disponible al Forn de Mercadona

Mercadona reforça la qualitat de les seves empanades i n’amplia l'assortiment amb una nova varietat

03 de agost de 2022
  • Les noves receptes de l'empanada de tonyina i la de verdures s'uneixen a la de pollastre i bolets, i a la nova bolonyesa.
  • Els Proveïdors Totaler gallecs Ingapan i Delicias Coruña elaboren aquests productes a les seves instal·lacions de Lugo i la Corunya, respectivament.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reforça la qualitat de les empanades d'Hacendado amb una massa més cruixent i vores més fines, i una nova recepta de l'empanada de tonyina i de la de verdures, que les fa més saboroses i sucoses. A més, s'amplia l'assortiment amb una nova varietat: l'empanada bolonyesa, que completa l'oferta amb la de pollastre i bolets.

Les empanades de Mercadona són ara rectangulars, per facilitar fer porcions més iguals, les safates han passat a ser de cartó en lloc d'alumini i la bossa és transpirable. El Proveïdor Totaler Ingapan (Lugo, Galícia) elabora la de pollastre i bolets, i la bolonyesa. Delicias Coruña (la Corunya, Galícia) produeix la de tonyina i la de verdures.

Màxima qualitat al millor preu

El 1993 Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una màxima qualitat al millor preu, sempre per aquest ordre, i no canviaven de cost constantment. Durant tots aquests anys, no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una oportunitat clara per poder continuar oferint a "El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

Tot això es du a terme a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar, així, a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

Les varietats diferents d'empanades de MercadonaLes varietats diferents d'empanades de Mercadona.

Imatge de capçalera: Nova recepta de l'empanada de tonyina de Mercadona.