Les cintes de bacó d’Hacendado

Mercadona reforça la qualitat de les cintes de bacó Hacendado

29 de juny de 2022
  • El Proveïdor Totaler Casa Tarradellas ha invertit cinc milions d'euros en la millora dels seus processos d'elaboració.
  • Aquest producte, ideal per a pizzes i pasta amb salsa carbonara, s'elabora a Gurb (Barcelona).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reforça la qualitat de les cintes de bacó Hacendadocom a resultat d'una inversió de cinc milions d'euros que ha fet el Proveïdor Totaler Casa Tarradellas en la millora de processos i que ha permès reduir els encenalls de producte a l'interior de l'envàs.

Elaborades a Gurb (Barcelona) i ideals per a pizzes i pasta amb salsa carbonara, les cintes de bacó Hacendado són testades periòdicament en sessions de coinnovació amb "Caps" (clients) per contrastar-ne la qualitat.

Màxima qualitat al millor preu

El 1993 Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una màxima qualitat al millor preu, sempre per aquest ordre, i no canviaven de cost constantment. Durant tots aquests anys, no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una oportunitat clara per poder continuar oferint a "El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

Tot això es du a terme a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar, així, a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

Les cintes de bacó d’HacendadoLes cintes de bacó d’Hacendado.