Les noves bosses zip de congelació Bosque Verde

Mercadona reforça la qualitat de les bosses zip de congelació

14 de setembre de 2022
  • Les noves bosses són completament hermètiques, encara més resistents i fàcils de tancar, i tenen un format més còmode i pràctic.
  • Els canvis responen a les necessitats dels "Caps" per a aquest producte que permet conservar i congelar aliments o desar i protegir tot tipus d'objectes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reforça la qualitat de les bosses zip de congelació Bosque Verde d'1 i 5 litres per conservar i congelar gran varietat d'aliments o desar i protegir tot tipus d'objectes.

Responent a les necessitats dels "Caps" (clients), les bosses de congelació de Mercadona són completament hermètiques, encara més resistents i fàcils de tancar amb el seu sistema de bandes encaixables, i tenen un format més còmode i pràctic. Des del punt de vista mediambiental, són reciclables i reutilitzables.

Màxima qualitat al millor preu

El 1993 Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una màxima qualitat al millor preu, sempre per aquest ordre, i no canviaven de cost constantment. Durant tots aquests anys, no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una oportunitat clara per poder continuar oferint a "El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

Tot això es du a terme a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar, així, a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

Les noves bosses zip de congelació Bosque VerdeLes noves bosses zip de congelació Bosque Verde.