La nova baieta de pal de microfibra absorbent de Bosque Verde

Mercadona reforça la qualitat de la baieta de pal de microfibra

30 de agost de 2022
  • Ni s'encongeix ni s'eixampla amb aigua calenta, és més fàcil de manejar i escórrer, i ofereix més absorció i una eixugada instantània.
  • El Proveïdor Totaler Ubesol fabrica aquest producte a les instal·lacions de la companyia a la localitat d’Atzeneta d'Albaida (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reforça la qualitat de la baieta de pal de microfibra absorbent de Bosque Verde, gràcies a la col·laboració amb els "Caps" (clients) i el Proveïdor Totaler Ubesol.

Elaborada a Atzeneta d’Albaida (València), ja no s'encongeix ni s'eixampla amb aigua calenta, és més fàcil de manejar i escórrer, i ofereix més absorció i una eixugada instantània. A més, la baieta de pal de microfibra absorbent de Bosque Verde és recomanada tant per a terres de tarima com de parquet, marbre, porcellànic i granit.

Màxima qualitat al millor preu

El 1993 Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una màxima qualitat al millor preu, sempre per aquest ordre, i no canviaven de cost constantment. Durant tots aquests anys, no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una oportunitat clara per poder continuar oferint a "El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

Tot això es du a terme a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar, així, a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

La nova baieta de pal de microfibra absorbent de Bosque VerdeLa nova baieta de pal de microfibra absorbent de Bosque Verde.