Perles Sol a la secció Perfumeria de Mercadona

Mercadona reforça la formulació de les seves perles de sol amb nous actius que prevenen l'envelliment cel·lular

03 de juny de 2020
  • Es tracta d'un nutricosmètic que es caracteritza principalment perquè estimula la melanina, defensa natural del cos davant els raigs del sol i causant del bronzejat de la pell.
  • El Proveïdor Totaler Laboratorios Gramar (grup HC Clover) fabrica aquest producte a les seves instal·lacions d’Arganda del Rey (Comunitat de Madrid).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reforça la formulació del producte Perles Sol de Mercadona, nutricosmètic que estimula la melanina, defensa natural del cos davant els raigs del sol i causant del bronzejat de la pell. Aquesta millora es deu a la inclusió de nous components, com ara la luteína i l’omega-3, actius que ajuden a prevenir l'envelliment cel·lular i a millorar l'elasticitat de la pell; el coure, que contribueix a crear un to de pell més unificat i homogeni, i les vitamines E i C. A més, les càpsules passen de dures a toves per a millorar l'absorció del betacarotè.

Les Perles Sol de Mercadona no substitueix la crema solar i es recomana consumir-les tant mesos abans de l'exposició solar com durant l’exposició per a preparar l'organisme i absorbir-ne els beneficis.

Aquestes càpsules, disponibles des de principis de maig a tota la cadena, les elabora el Proveïdor Totaler Laboratorios Gramar (grup HC Clover) a Arganda del Rey (Comunitat de Madrid).

Perles Sol a la secció Perfumeria de MercadonaPerles Sol a la secció Perfumeria de Mercadona.

Logo EActiVat