- Es tracta dels Batuts Hacendado amb gust de Maduixa, Vainilla, Xocolata i Xocolata 90 % Llet.
- Els productes els fabriquen els Proveïdors Totaler COVAP a Pozoblanco (Còrdova), Lactiber a Lleó i Iparlat a Urnieta (Guipúscoa).
Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, redueix un 30 % el sucre dels seus batuts i en ven més de 80.000 unitats al dia. Es tracta dels Batuts Hacendado amb gust de Maduixa, Vainilla, Xocolata i Xocolata 90 % Llet d’Hacendado.
Els batuts de Mercadona, que estaran disponibles a tota la cadena a finals de juliol, els fabriquen els Proveïdors Totaler COVAP a Pozoblanco (Còrdova), Lactiber a Lleó i Iparlat a Urnieta (Guipúscoa).
Aquests productes, desenvolupats després de captar-ne la necessitat als centres de coinnovació de Mercadona -espais on la companyia fa sessions amb els "Caps" (clients) per innovar conjuntament-, es venen en brics de 200 ml i acompanyats d'una palleta per facilitar-ne el consum.
Batut Gust Xocolata i Batut Xocolata 90 % Llet Hacendado.
Batut Gust Vainilla i Gust Maduixa Hacendado.