Assortiment nadalenc de polvorons i mantecados de Mercadona

Mercadona recupera els seus polvorons i mantecados tradicionals per a la campanya de Nadal

15 de novembre de 2021
  • La companyia torna a posar a la venda 18 varietats diferents per adaptar-se als gustos dels seus "Caps" (clients).
  • El Proveïdor Totaler Dulces Olmedo García és el responsable d'elaborar aquest assortiment a les seves instal·lacions ubicades a Estepa (Sevilla).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, comença la seva campanya de Nadal, que internament s’anomena "El millor per donar el millor", i recupera els seus polvorons i mantecados tradicionals als lineals. Hi ha una àmplia varietat d’aquests dolços per adaptar-se als gustos dels "Caps" (clients). En total, el lineal de polvorons i mantecados de Mercadona el componen 18 opcions, entre les quals destaquen les varietats tradicionals d'ametlla; les varietats sense sucre, sense gluten o sense lactosa; les varietats de gustos, com de llimona, cacau, canyella o coco, i també un mantecado d'oli vegà.

El Proveïdor Totaler responsable d'elaborar tots aquests dolços, disponibles als supermercats Mercadona fins que acabin les festes de Nadal, és Dulces Olmedo García, a les seves instal·lacions ubicades a Estepa (Sevilla), sota la marca La Muralla.

Assortiment nadalenc de polvorons i mantecados de MercadonaAssortiment nadalenc de polvorons i mantecados de Mercadona.