Mochis Gelats de coco i mango de Mercadona

Mercadona recupera els Mochis Gelats i en ven 9.600 unitats al dia

14 de maig de 2020
  • Aquest producte, que es va retirar després de la campanya d'estiu del 2018 per millorar-ne la qualitat i es va posar a la venda durant l'estiu del 2019 en algunes botigues de la companyia per provar-ne les millores, torna ara a petició del client.
  • Es tracta d'un dolç d'origen japonès que elabora el Proveïdor Totaler Helados Estiu a les seves instal·lacions de Riba-roja de Túria (València).
  • La companyia llança la campanya d'estiu de gelats del 2020, aproximadament dues setmanes més tard que de costum pels canvis d'hàbits del consumidor.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, recupera els Mochis Gelats d’Hacendado i en ven 9.600 unitats al dia. Els Mochis Gelats de Mercadona, que es van retirar després de la campanya d'estiu del 2018 per millorar-ne la qualitat i es van posar a la venda en algunes botigues de la companyia durant l'estiu del 2019 per provar aquestes millores, tornen ara a totes les botigues d'Espanya a petició dels "caps" (clients), que demanaven aquest producte a través de les xarxes socials o del telèfon gratuït d'atenció a client de la companyia.

Els Mochis Gelats de Mercadona  es venen en un paquet de 6 unitats i els fabrica el Proveïdor Totaler Helados Estiu sota la marca Hacendado a les seves instal·lacions de Riba-roja de Túria (València). Es tracta d'un dolç d'origen japonès, elaborat amb una massa tova d'arròs i farcit de gelat. Està disponible en dues varietats diferents: coco i mango.

Així mateix, Mercadona llança ara la campanya d'estiu de gelats del 2020, aproximadament dues setmanes més tard que de costum pels canvis d'hàbits del consumidor. No obstant això, la companyia indica que, en comparació amb altres anys, quan ja hi havia la campanya d'estiu de gelats corresponent activada, la venda de gelats s'ha mantingut similar a altres anys, amb gairebé 300.000 unitats venudes al dia, ja que el client ha optat per "donar-se el gust" aquests dies.

Lineal de gelats de MercadonaLineal de gelats de Mercadona.

Mochi Gelat de mango i de coco de MercadonaMochi Gelat de mango i de coco de Mercadona.

AixòNOhadePARAR perquè Això Passarà