Leche de Mercadona. Campaña Lácteos de aquí cada día

Mercadona recolza la campanya “Làctics d'aquí cada dia”

06 de juliol de 2016

Lacteos de Aquí

  • L'objectiu de la campanya “Làctics d'aquí cada dia” és difondre la importància de consumir 3 racions diàries de productes làctics, i ajudar a l'estabilitat i sostenibilitat del sector boví de llet.
  • La iniciativa neix de l'Acord Làctic, del que Mercadona i els seus interproveïdors làctics són signataris, i està impulsada pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient (MAGRAMA) i la Interprofessional Làctica (INLAC).

Mercadona, compromesa amb els productes espanyols, recolza aquesta iniciativa per recomanar el consum de manera regular de productes làctics, els quals, caracteritzats per la seva qualitat, sabor i varietat, aporten vitalitat a l'organisme.

 

Productes espanyols a Mercadona

Mercadona, compromesa amb el desenvolupament del projecte de Cadena Agroalimentària Sostenible, manté una relació estreta amb el sector primari per oferir sempre la màxima qualitat i frescor en tots els seus productes. Dins d'aquest compromís per oferir productes espanyols a Mercadona, sempre que sigui viable, la cadena de supermercats col·labora amb més de 7.500 agricultors, 4.300 ramaders i 12.000 pescadors de tota Espanya.

A més, destaca l'origen español de la llet de Mercadona, i que des de 2015, l'empresa manté una relació estable i sostenible amb més de 3.100 ramaders de llet de vaca espanyols.

Productos lácteos en Mercadona Productes làctics en Mercadona.