Proposta presentació plats per a Nadal

Mercadona presenta una secció web dedicada a Nadal

08 de novembre de 2022
  • "El Cap" hi podrà trobar una selecció de productes, receptes, propostes de decoració i, fins i tot, idees per regalar aquestes festes, en un mateix punt i de manera més àgil, pràctica i còmoda.
  • Disponible fins al 7 de gener al lloc web corporatiu de la companyia.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, presenta una secció web dedicada a Nadal. Disponible fins al 7 de gener, "El Cap" (client) hi podrà trobar tot el contingut relacionat amb aquesta època de l'any, en un mateix punt i de manera més àgil, pràctica i còmoda.

A la secció Consells del lloc web corporatiu de la companyia, hi haurà des d’una selecció de productes de la màxima qualitat fins a receptes, propostes de decoració de taula i també idees per regalar aquestes festes.

L'aposta per aquesta secció, que repeteix després de l'èxit que va tenir l’any passat quan es va implantar per primera vegada, busca facilitar a "El Cap” la navegació pel contingut dedicat a Nadal, època en què augmenta la necessitat d'informació relacionada amb el lleure, la cuina o els regals, entre altres.

Proposta presentació plats per a NadalProposta presentació plats per a Nadal.