Taula decorada de Nadal amb productes de Mercadona

Mercadona presenta novetats i millores en els productes per decorar la taula aquest Nadal

16 de desembre de 2022
  • Entre els darrers canvis, destaca que la companyia ha renovat el disseny de les seves estovalles Ponsètia tradicionals amb textura de roba, i en posa a la venda unes de noves de color verd amb el mateix material.
  • La companyia canvia el seu got de paper tradicional per un de plàstic reutilitzable que permet a "El Cap" donar-hi diversos usos i rentar-lo al rentaplats.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, presenta novetats i millores en els productes per decorar la taula aquest Nadal. Entre els canvis, destaca que la companyia canvia el seu got de paper tradicional per un de plàstic reutilitzable que permet a "El Cap" (client) donar-hi diversos usos i rentar-lo al rentaplats.

En el cas de les estovalles de Mercadona, la companyia renova el disseny de les seves tradicionals estovalles Ponsètia, la flor típica de Nadal. A més, com a novetat, enguany disposa d’un nou disseny de color verd, també amb textura de roba. Totes dues estovalles es presenten en format de rotlle, en què s’eliminen els plecs.

Proposta de taula decorada de Nadal amb productes de MercadonaProposta de taula decorada de Nadal amb productes de Mercadona.

Taula decorada de Nadal amb productes de MercadonaProposta de taula decorada de Nadal amb productes de Mercadona.