Nova col·lecció limitada Elixir Touche de Lavande disponible a Mercadona

Mercadona presenta la seva nova col·lecció limitada Elixir Touche de Lavande

14 de octubre de 2022
  • Eau de parfum, aceite seco corporal, gel de baño, jabón de manos exfoliante, crema de manos, turbante seca pelo y esponja 2 en 1, conforman esta nueva colección que está formulada con un mismo aroma.
  • Está disponible desde principios de octubre hasta fin de existencias en toda la cadena.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda la seva nova col·lecció Elixir Touche de Lavande, pensada per relaxar per l'efecte i les propietats calmants de l'espígol. Es tracta d'una edició limitada, disponible a tota la cadena des de principis d'octubre fins a la fi de les existències.

La col·lecció Elixir Touche de Lavande de Mercadona es compon de set productes pensats per a la cura corporal i capil·lar, com l’oli sec corporal, un elixir 100 % natural que nodreix, hidrata i regenera la pell; el gel de bany en escuma; la crema de mans, que hidrata i perfuma; el sabó de mans exfoliant amb partícules biodegradables de cel·lulosa, o l'eau de parfum, amb notes d’espígol fresc que es fusionen amb la cremositat intensa de les flors blanques mediterrànies i un acord càlid que ajuda a relaxar-se.

D'altra banda, aquesta col·lecció també inclou un turbant eixugacabells, ideal per eixugar els cabells o per a tractaments capil·lars, i una esponja de doble ús, que aporta una exfoliació més o menys intensa en funció del costat que s'utilitzi.

Nova col·lecció limitada Elixir Touche de Lavande disponible a MercadonaNova col·lecció limitada Elixir Touche de Lavande disponible a Mercadona.