La nova línia de tractament facial Anti-manchas de Deliplus al lineal de Mercadona

Mercadona presenta la nova línia de tractament facial Anti-manchas de Deliplus

23 de febrer de 2021
  • Aquesta gamma serveix per a corregir les taques provocades per l'edat, el sol o altres factors en tot tipus de pells i es compon de la Cream Aclaridora Deliplus, la Cream Protectora SPF 50+ i el Sèrum Despigmentant.
  • El Proveïdor Totaler RNB produeix aquests cosmètics a la seva fàbrica de la Pobla de Vallbona (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, presenta la seva nova línia de tractament facial Anti-manchas Deliplus per corregir les taques provocades per l'edat, el sol o altres factors en tot tipus de pells.

Aquesta gamma inclou la Cream Aclaridora Deliplus, els principis actius de la qual unifiquen el to de la pell, aclareixen la taca i tornen la joventut al rostre. Per potenciar-ne l’acció, es pot combinar amb la Cream Protectora SPF 50+ i el Sèrum Despigmentant de Mercadona.

La Cream Protectora SPF 50+ prevé l'aparició de taques solars, combat els efectes de la pol·lució i l'envelliment prematur de la pell, a més d'aportar hidratació i elasticitat. Per la seva banda, el Sèrum Despigmentant disminueix les taques i unifica el to de la pell, alhora que afavoreix la lluminositat i aporta uniformitat al rostre.

El Proveïdor Totaler RNB elabora aquest producte a la seva planta de la Pobla de Vallbona (València) per a la secció de Perfumeria de tota la cadena de supermercats.

La nova línia cosmètica Anti-manchas de Deliplus al lineal de MercadonaLa nova línia de tractament facial Anti-manchas de Deliplus al lineal de Mercadona.

Logo EActiVat