La nova col·lecció Color Care de Deliplus al lineal de Mercadona

Mercadona presenta la nova col·lecció de cosmètica Color Care de Deliplus

09 de febrer de 2021
  • Es compon d’un stick labial exfoliant, un bàlsam de llavis amb efecte rubor, un il·luminador facial i un coloret setinat multicolor en forma de cor.
  • El Proveïdor Totaler Wecolors produeix aquest cosmètic a la seva fàbrica de Vilassar de Dalt (Barcelona) per a la Perfumeria de la cadena de supermercats.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, llança la seva nova gamma de cosmètica Color Care de Deliplus, d'edició limitada.

La col·lecció inclou un stick exfoliant amb partícules de sucre, que es presenta en un nou envàs, color i aroma d’albercoc, i el bàlsam de llavis Nutri-Balm, que reacciona amb el pH de la pell i crea un to personal per a cada “Cap” (clienta). L’ús diverses vegades al dia és molt recomanable, especialment per la utilització de mascaretes, que ressequen els llavis.

La gamma Color Care de Mercadona es completa amb el coloret setinat multicolor i l’il·luminador facial de textura vellutada en forma de cor, amb una innovadora fórmula de pólvores cuites per a una pell suau.

El Proveïdor Totaler Wecolors elabora aquest producte a la seva planta de Vilassar de Dalt (Barcelona) per a la secció de Perfumeria de tota la cadena de supermercats.

La nova col·lecció Color Care de Deliplus al lineal de MercadonaLa nova col·lecció Color Care de Deliplus al lineal de Mercadona.

Logo EActiVat